Profil

Hoigaard Design er et dansk designhus som er ejet af Lope Handel A/S.

Hoigaard Design samarbejder med flere danske designere, bl.a. den meget anerkendte møbeldesigner Tom Stepp, som har designet flere af vores produkter. Hoigaard Design står desuden selv for ide/udvikling af en del af produkterne.

Alle aktiviteter vedrørende lager, salg og administration er samlet på vor adresse i Hillerød.

Vi har egne konsulenter i hele Danmark som sørger for, at vores produkter præsenteres og markedsføres både nationalt og lokalt.

Vi har udviklet flere muligheder for displays som vi tilbyder vores samarbejdspartnere / butikker til brug for præsentation af vores koncepter.

Hoigaard Design er dansk design.

Alle produkterne er 100% dansk designet og langt de fleste materialer som vi arbejder med, er også produceret i Danmark. Vi stiller store krav til varens holdbarhed og æstetik, hvilket gør at vi stiller store krav til vores underleverandører.

Alle leverancer gennemgår et kvalitetscheck ved levering som sikrer, at produkterne opfylder de krav som både vi og vore kunder forventer.

Produkterne er alle konceptualiseret i et tidløst, enkelt og funktionelt design. De er skabt i en kreativ kombination af rustfrit stål / eloxeret aluminium samt ædle træsorter som valnød, egetræ og bøg. Alle produkter er designet udfra tanken om, at et smukt hjem starter med et smukt første indtryk - nemlig entreen.

Ved spørgsmål, bestilling og information, kontakt:

Hoigaard Design
c/o Lope Handel A/S

Tlf.:
+45 47 17 82 26

E-mail:
infomail@hoigaard-design.dk

Displays til præsentation af vores koncepter